Dressed by Ingrid: Home

 

Ik heb erg genoten van een dagje advies. (M.K. Laborante)


 

Eerst en vooral willen we je nogmaals bedanken voor de kleuranalyse. We (mijn mama en ik) vonden het allebei zeer leuk,maar ook leerrijk. Je was zeer professioneel maar ook sympathiek! (S.H. Secretariaat medewerkster en S.V. Gepensioneerd)

 

Een stijlvolle, sympathieke, nette dame, zonder streken, die met kennis van zaken, op een vlotte ontspannen manier haar job uitoefent.

Ze heeft van haar hobby haar beroep kunnen maken. Ze is gedreven, straalt enthousiasme uit, is professioneel.

Kortom een aangename frisse verschijning om over de vloer te krijgen.

Ben zelf niet zo bezig met kleuren, uiterlijk, make-up, ... maar vond het toch een leuke, leerrijke, ontspannen namiddag. Zeer zeker de moeite. Vele groetjes (I.S. en E.G.)

 

Bedankt voor de fijne dag en het nuttige advies. I.V.

 

Erg bedankt voor het advies,we vonden het allemaal zeer leerrijk en aangenaam. Dit was zeker een geslaagd moederdagcadeau! Smile S.H.

 

Nogmaals bedankt voor je kleur- en stijladvies. Het was een zeer aangename en informatieve dag. Ik heb ervan genoten. Weer een stapje verder in de richting van vrouwelijkheid.
Bedankt !! Gidea

 

Ik ben wel heel blij met je analyse en de tips die je gegeven hebt, ik heb al enkele basisstuks gekocht in de aangeraden kleurtjes. Ga in de paasvakantie mijn kleerkast eens sorteren en bekijken welke combinaties goed bij elkaar passen. Hierbij rekening houdend met je tips. ( L.S.) 

 


Enkele klanten aan het woord...


Ingrid, ik heb veel aan de kleuranalyse gehad.

Nogmaals bedankt! (E.V.B student)


 


Bedankt voor het ontzettende uitgebreide verslag. Al die goede tips. Ik ben enorm tevreden over uw advies en ga in de toekomst toch meer doelgericht shoppen zodat ik als een stijlvol geklede vrouw mag stralen. Dat is wat ik graag zou willen en al zo lang naar uit kijk.

Ingrid, nogmaals bedankt hé. (J.B. Interieurverzorgster)

 


In elk geval kan ik al zeggen dat het zeker effect op mij heeft gehad. Het heeft mij zeker wel een boost gegeven! Het doel is dus in elk geval al een pak dichterbij, want ik heb zeker een aantal onzekerheden minder!
Bedankt hiervoor! (S.N. maatschappelijk werkster)

 

Bedankt voor je professionele advies en de leuke namiddag.  Ik was aangenaam verrast door de uitkomst van mijn kleurenanalyse.  Kijk er al naar uit om nieuwe kleurtjes te proberen in mijn garderobe. Je bent een dame die de mensen welkom en op hun gemak doet voelen.

(A.B.)

 

Hartelijk dank voor het kleurenkaartje en je verslag.
Ik ga er zeker rekening mee houden en een boel van mijn garderobe wegdoen.
ik zag al direct hoe fout ik bezig was.
het is nooit te laat natuurlijk, gelukkig heb ik de raad van Kim opgevolgd.
het was leuk en ik zal er nog héél lang kunnen van genieten, allé dat hoop ik natuurlijk. (L.S.)